Nike Pro Training Indy   Destekli Spor Büstiyer - CZ7186-010
Nike Pro Training Indy Destekli Spor Büstiyer - CZ7186-010

0 oy ile 5 üzerinden 0.0 puan aldı

Ürün Kodu : CZ7186-010
% 13 İndirim
599,00
519,00
TÜKENDİ
Stoğa girince haber ver
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4 6 7 9
259.5 TL 519 TL
173 TL 519 TL
129.75 TL 519 TL
86.5 TL 519 TL
74.14 TL 519 TL
57.67 TL 519 TL
aynı gün kargo
indirim
Kargo Bedava
Ürün Detayları
  • Nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer Kadınlar için özel olarak üretilen ve dizayn edilen nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, sağlam donanımsal detayları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oldukça estetik görselliğe sahip olan hafif destekli dolgulu renk bloklu kadın spor sütyeni, tarzına önem veren kadınlara hitap ediyor. Kaliteli yapısı ile öne çıkan ürün, en çok tercih edilen modeller arasında bulunuyor. Güçlü görünüm sunan yumuşak ve destekleyici stil Kullanımı elverişli hale getiren yapısı ile ön plana çıkan nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, yumuşak ve destekleyici stili ile kişiye güçlü bir görünüm kazandırıyor. Ön ve arka kısımda yer alan file detayları ile ürün, antrenman esnasında serin kalmaya büyük ölçüde yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra file özelliği, mat ve parlak kumaşların oluşturduğu nefes alabilen ve suya dayanıklı yapısı ile destekleyici rahatlık sunuyor. Dri-Fıt sistemi ile ter tutmayan yapı Üstün rahatlık sağlayan detayları ile beğeni toplayan nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, dri-Fıt teknolojisi ile ter tutmayan yapı sunuyor. Bu teknolojiye sahip olan esnek kumaşı ile ürün, kuru ve konforlu kalmaya yardımcı oluyor. Çok ısınan noktalara eklenen file bölümler sayesinde nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, serin kalmaya ve özgür bir şekilde hareket etmeye olanak tanıyor. Ayarlanabilir konfor sağlayan estetik tasarım Vücudu saran sıkı kesimli yapısı ile ilgi gören nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, ayarlanabilir konfor sağlayan estetik tasarımı ile göz dolduruyor. Çıkarılabilir pedler ve ayarlanabilen askılar sayesinde ürün, aktiviteye uygun olarak stilin ayarlanmasına imkan sunuyor. Yansıtıcı ögeleri ile öne çıkan nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, sportif görünümün en iyi şekilde tamamlanmasına katkıda bulunuyor. Nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer genel özellikler Kadınlar için üretilen ve geliştirilen nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, üst seviyede rahatlık ve performans için olanak tanıyor.
  • Makinede yıkanmaya uygun olan ürün, daha kolay bir şekilde kullanılabiliyor.
  • Oldukça kaliteli olan yumuşak ve destekleyici stil güçlü bir görünüm kazandırıyor.
  • Ön ve arka bölümde yer alan file detayları sayesinde nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, serin kalmaya yardımcı oluyor.
  • Ter tutmayan kumaş özelliğine sahip olan dri-Fit sistemi antrenman esnasında kuru ve konforlu kalmaya katkı sağlıyor.
  • Şık bir görsellik sunan estetik tasarımı ile kadın büstiyer, tarzına önem veren kadınlar tarafından büyük beğeni topluyor.
  • Çıkarılabilir pedleri ve ayarlanabilen askıları sayesinde model, aktiviteye uygun olarak ayarlanabilen rahatlık avantajı sunuyor.
  • Vücudu saran sıkı kesimli yapısı ile nike pro dri-Fit ındy light-Support padded colorblock kadın büstiyer, hareket özgürlüğünün maksimum seviyeye çıkarılmasını sağlıyor.
Taksit Seçenekleri
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4 6 7 9
259.5 TL 519 TL
173 TL 519 TL
129.75 TL 519 TL
86.5 TL 519 TL
74.14 TL 519 TL
57.67 TL 519 TL
Yorumlar
YORUMLARSizde Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
İade Koşulları
BENZER ÜRÜNLER
adidas Studio Two-tone Kadın Büstiyer GN9121
GN9121
589,00
759,00


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.